برای مشاهده یافته ها از کلید Enter و برای خروج از کلید Esc استفاده کنید.

انواع آفات گیاهان آپارتمانی

انواع آفات گیاهان آپارتمانی

  • کنه‌: کنه‌ها موجودات بسیار ریزی هستند که تقریبا با چشم دیده نمی‌شوند. این موجود برای تغذیه، نیش خود را وارد برگ گیاهان می‌کند که لکه‌هایی کوچک و سفید رنگ روی برگ گل ایجاد می‌کند و به تدریج موجب تضعیف و پژمردگی گیاه می‌شود. برگ‌های آسیب دیده را با استفاده از ذره‌بین زیر نور شدید آفتاب به دقت بررسی کنید تا از وجود کنه‌ها اطمینان یابید. آفت‌کش مناسب این حشره را تهیه کرده و تا نابودی کامل کنه و تخم‌های آن اقدام به سمپاشی کنید.

غرفه نارنج اسپادانا در باسلام

  • شپشک‌: این حشره نیز برگ گیاهان را نیش می‌زند و شیره گیاه را می‌مکد و در نهایت به تدریج بخش‌هایی از گیاه را از بین می‌برد. نوع نابالغ این آفت نسبت به سمپاشی گیاهان آپارتمانی آسیب‌پذیرتر از نوع بالغ آن است. نوعی شپشک موسوم به شپشک آردآلود موجود است که از سخت‌ترین دشمنان کاکتوس‌ها به شمار می‌رود. این شپشک درون شیارها یا ریشه کاکتوس یا حتی بر روی خارهای این گیاه زندگی می‌کند. برای سمپاشی کاکتوس باید ابتدا شپشک را کاملا از گیاه جدا کرد، سپس از آفت‌کش مناسب استفاده کرد.
  • شته‌: شته اغلب به صورت گروهی روی برگ‌های نو رس قابل مشاهده هستند و رنگ‌های قرمز، زرد، سیاه یا سبز دارند. این آفت شیره برگ‌های جوان را می‌مکد و به آن خسارت وارد می‌کند. ضمن اینکه شته از خود ماده‌‌ی چسبناکی موسوم به عسلک ترشح می‌کند که موجب جذب سایر عوامل بیماری‌زا می‌شود. با فشار آب بالا می‌توان سطح گیاهان را از وجود شته پاک کرد.

کانال ایتا نارنج اسپادانا

  • پشه‌ قارچی: دو نوع بالغ و نابالغ این موجود هریک به نحوی موجب آسیب به گیاهان می‌شود. نوع بالغ پشه‌های قارچی که ۳ میلی‌متر طول دارد و به رنگ قهوه‌ای یا سیاه است، قابلیت پرواز دارد. در اطراف گیاه می‌پرد و موجب آزار گیاه و ساکنین می‌شود. نوع نابالغ آن نیز با سوراخ کردن ریشه گیاه برای تغذیه خود، موجب آسیب گیاه می‌شود.
  • حلزون‌: این موجودات شب هنگام و در هوای خشک بیرون می‌آیند و با جویدن برگ گل‌ها از آن‌ها تغذیه می‌کنند و از خود مایع لزجی ترشح می‌کنند که در روز سطح گیاهان را براق نشان می‌دهد.
  • قارچ: قارچ‌ها موجوداتی هستند که به صورت انگل روی موجودات زنده زندگی و از آن‌ها تغذیه می‌کنند. قارچ گیاهان آپارتمانی موجب ایجاد لکه‌های سفید رنگ پودری روی برگ گیاهان، یا زنگ زدگی روی ساقه و برگ‌ها می‌شوند. استفاده از قارچ‌کش برای سمپاشی کاکتوس تنها کافی نیست و لازم است قسمت‌های سالم گیاه را از قسمت‌های آسیب دیده جدا کرد و در خاک و گلدان جدیدی قلمه زد.

نارنج اسپادانا